|

Raffles City

Chongqing

The whole house is surrounded by natural wood. The porch floor is covered with glossy dark grey marble, and the walls are covered with light oak strips. The oak strips continue to the bathroom and the master bedroom. The doors are designed to hide the door, so that the entrance to the master bedroom has the function of extending the space and unifying the visual perception. The Chinese and Western kitchen design, combined with the open Western-style kitchen and the dining room, can be enjoyed in the open space while enjoying a good meal, or sitting in the middle of the living room, and freely combining the backrest and patchwork. The direction of the seat creates an open and friendly social space.

This post is also available in: 中文

Category : Showflat

Area : 130 sqm

Completion : December,2018

The Paragon II